Aanleveren

Teksten
Uw tekst kunt u het beste aanleveren als word-bestand, gewoon als ‘platte tekst’, dus geen verdere opmaak als bepaalde vormen etc. Kolommen, handmatige afbrekingen en illustraties staan de verwerking alleen maar in de weg. Als u foto’s bij het artikel wilt plaatsen kunt u deze als losse afbeelding als bijlage meesturen.

Foto’s of afbeeldingen
Te plaatsen foto’s of afbeeldingen moeten bij voorkeur een resolutie van 300 dpi hebben. Foto’s die van een digitale camera komen, zijn over het algemeen geschikt. Lever ze aan zonder ze vooraf te verkleinen of te vergroten of andere bewerkingen toe te passen. Foto’s en afbeeldingen aanleveren als jpeg-bestand.

Advertenties
Uw advertentie kan aangeleverd worden als een PDF-bestand, graag in het juiste formaat van de advertentie. (de formaten vind u op deze pagina)

Ook kan deze als een word-bestand aangeleverd worden. Indien u hiervoor kiest dan logo’s, foto’s en verdere afbeeldingen als losse jpeg-bestanden meesturen. Wanneer u een advertentie als word-bestand aanlevert kunnen wij geen garantie geven dat het door u gewenste lettertype gebruikt kan worden. Als dit het geval is nemen wij contact met u op om een oplossing te bedenken.

Aanlevertijden
Inleveren van advertenties of artikelen kan tot zondag 21.00 uur. Wij stellen deze deadline zodat wij het Wanroijs Nieuws altijd op tijd bij u in de brievenbus te bezorgen.

Aanleveradres:
U kunt uw teksten en/of advertenties aanleveren via:

GaafGrafisch: Millseweg 12, 5446 XK  Wanroij